Gereserveerd
Gecastreerd - Gesteriliseerd

Ja

Leeftijdsfase

Kitten

Met andere katten

Ja

 

Vino, Vittel en Vita

 

Een eeneiige drieling kan het niet zijn, want Vino en Vittel zijn katertjes en Vita is een poesje. Maar verder lijken deze drie kittens als twee…eh drie druppels water op elkaar. Alle drie gitzwart met alleen een heel klein wit blesje. Alle drie ook voor de duvel niet bang, super-energiek, bloednieuwsgierig en heel knuffelig.

Deze olijke drieling werd, samen met nog een broertje en zusje, grootgebracht door moeder Saar (ook voor haar wordt nog een gouden mandje gezocht, linkje?). Een veilige, stabiele basis dus, de beste start voor een fijn kattenleven.

De kittens worden bij voorkeur met z’n tweetjes geplaatst, of op een plek waar al een andere soortgenoot is. Ook plaatsing samen met het iets oudere kitten Feline uit hetzelfde gastgezin zou een perfecte match zijn. Zij heeft zich, ondanks haar jeugdige leeftijd van ook nog maar toen ruim 10 weken, als ‘hulpmoeder’ over dit nest ontfermd.

Voor meer informatie en/of maken van een afspraak kunt u contact opnemen met onze kitten coördinator 06-58748539

Deel en help dit dier te adopteren!

Ik wil een kat adopteren, hoe werkt dat?

U heeft een kat gezien die uw interesse heeft. U kunt uw interesse kenbaar maken via de mail of door te bellen. Er wordt gekeken wat u te bieden heeft en of dat past bij het dier. Zo komt elk dier binnen met een eigen verhaal. Gedurende het verblijf in ons asiel brengen we voor onszelf maar ook voor het dier, een profiel in kaart. Hierbij is te denken aan: karakter, gezondheid, nodige leefomstandigheden en specifieke behoeften. Op deze manier kunnen wij de dieren de beste zorg geven en weten wij ook wat het dier nodig heeft in zijn nieuwe huis. De eerste intake voor een kat gebeurt door het voeren van een telefoongesprek. We vragen u dan ook ‘de hemd van het lijf’ zodat we de juiste match kunnen maken.

Ik heb interesse
Adoptie procedure kat
Plaatsingsvoorwaarden

Ga naar de bovenkant