Gecastreerd - Gesteriliseerd

Ja

Geslacht

Poes

Kan met kinderen

Ja

Leeftijdsfase

Kitten

Met andere katten

Ja

 

Lieve Wicky, wat ben je een stoere maar ook verlegen dame. Samen met je moeder, broertjes en zusjes binnen gekomen in het asiel. Uiteindelijk allemaal heel ziek geworden en daardoor verzorgd door gekke wezens in maanpakken. Dat heeft je vertrouwen geen goed gedaan. Inmiddels ben je al een aantal weken helemaal hersteld en klaar om naar een blijvend huis te gaan.

Je bent een lieve, speelse maar een beetje onzekere kitten. Je vindt het spannend als mensen naar je toe komen, dan schiet je graag ergens onder. Als je eenmaal op schoot bent, houd je enorm van kroelen en knuffels. Je houdt van rennen, spelen en vliegt af en toe door het trappenhuis.

In het gastgezin merken wedat Wicky steeds een beetje vrijer wordt en dingen minder spannend gaat vinden. Ze is hier gewend aan kinderen en andere katten. De honden vindt ze nog een beetje spannend maar ook dat gaat steeds beter.

Voor Wicky zoeken wij een geduldige baas die haar tijd en vertrouwen geeft. We zijn er van overtuigd dat ze dan uitgroeit tot een gezellige, aanhankelijke poes. 

Deel en help dit dier te adopteren!

Ik wil een kat adopteren, hoe werkt dat?

U heeft een kat gezien die uw interesse heeft. U kunt uw interesse kenbaar maken via de mail of door te bellen. Er wordt gekeken wat u te bieden heeft en of dat past bij het dier. Zo komt elk dier binnen met een eigen verhaal. Gedurende het verblijf in ons asiel brengen we voor onszelf maar ook voor het dier, een profiel in kaart. Hierbij is te denken aan: karakter, gezondheid, nodige leefomstandigheden en specifieke behoeften. Op deze manier kunnen wij de dieren de beste zorg geven en weten wij ook wat het dier nodig heeft in zijn nieuwe huis. De eerste intake voor een kat gebeurt door het voeren van een telefoongesprek. We vragen u dan ook ‘de hemd van het lijf’ zodat we de juiste match kunnen maken.

Ik heb interesse
Adoptie procedure kat
Plaatsingsvoorwaarden

Ga naar de bovenkant