Gereserveerd
Gecastreerd - Gesteriliseerd

Ja

Geslacht

Poes

Kan met honden

Ja

Kan met kinderen

Ja

Leeftijdsfase

Kitten

Met andere katten

Ja

Yara,

Yara is de kleinste kitten in het gastgezin. Yara is een mooi, lief, dapper, speels en sociaal kitten meisje. Ze heeft heerlijke zachte donzige haartjes. Ze speelt graag met haar andere kitten vriendjes.

Yara woont bij het gastgezin in de huiskamer. Ze kent alle huiselijke geluiden en kan hier prima met een kleine hond en vogeltjes.

Yara speelt graag met balletjes in een doos. Maar ook een visspelletje is favoriet. Verder zoekt ze veel contact met de andere kittens. Een speelmaatje kan ze daarom wel waarderen.

Een speelmaatje is fijn, maar Yara zou ook alleen geplaatst kunnen worden. Met wat extra aandacht in de eerste weken zou dat moeten lukken.

Na het spelen komt Yara bij je liggen op de bank, of ze kruipt tegen de andere kittens aan. Om heerlijk in slaap te vallen.

Het zou fijn zijn als Yara een 10 sterren huisje vindt.

Kennis maken met Yara, bel dan onze kittencoordinator 06-587 48 539

Deel en help dit dier te adopteren!

Ik wil een kat adopteren, hoe werkt dat?

U heeft een kat gezien die uw interesse heeft. U kunt uw interesse kenbaar maken via de mail of door te bellen. Er wordt gekeken wat u te bieden heeft en of dat past bij het dier. Zo komt elk dier binnen met een eigen verhaal. Gedurende het verblijf in ons asiel brengen we voor onszelf maar ook voor het dier, een profiel in kaart. Hierbij is te denken aan: karakter, gezondheid, nodige leefomstandigheden en specifieke behoeften. Op deze manier kunnen wij de dieren de beste zorg geven en weten wij ook wat het dier nodig heeft in zijn nieuwe huis. De eerste intake voor een kat gebeurt door het voeren van een telefoongesprek. We vragen u dan ook ‘de hemd van het lijf’ zodat we de juiste match kunnen maken.

Ik heb interesse
Adoptie procedure kat
Plaatsingsvoorwaarden

Ga naar de bovenkant