Gecastreerd - Gesteriliseerd

Ja

Geslacht

Kater

Leeftijd

< 0,5 jaar

Leeftijdsfase

Kitten

 

Yip is recordhouder in ontsnappen. Hij wil zo ontzettend graag naar buiten! Hij weet mee te glippen als de deur opengaat en sprint gewoon ruim een meter hoog obstakel heen!
Wie o wie heeft plaats voor deze bijna helemaal zwarte, lieve en springerige kater? Hij is al geholpen en mag al mee met een nieuw baasje dat (buiten) ruimte voor hem heeft!

denkt u de juiste plek voor Yip te hebben neem dan contact op met onze kitten coordinator 0658748539

Deel en help dit dier te adopteren!

Ik wil een kat adopteren, hoe werkt dat?

U heeft een kat gezien die uw interesse heeft. U kunt uw interesse kenbaar maken via de mail of door te bellen. Er wordt gekeken wat u te bieden heeft en of dat past bij het dier. Zo komt elk dier binnen met een eigen verhaal. Gedurende het verblijf in ons asiel brengen we voor onszelf maar ook voor het dier, een profiel in kaart. Hierbij is te denken aan: karakter, gezondheid, nodige leefomstandigheden en specifieke behoeften. Op deze manier kunnen wij de dieren de beste zorg geven en weten wij ook wat het dier nodig heeft in zijn nieuwe huis. De eerste intake voor een kat gebeurt door het voeren van een telefoongesprek. We vragen u dan ook ‘de hemd van het lijf’ zodat we de juiste match kunnen maken.

Ik heb interesse
Adoptie procedure kat
Plaatsingsvoorwaarden

Ga naar de bovenkant