Leeftijdsfase

Pup

Geslacht

Reu

Kan met honden

Ja

Met andere katten

Nee

Kan met kinderen

Ja, kan met grote kinderen

Zac,

Vrolijke, jonge, Zac is 6 maanden oud. Hij vindt het heerlijk om met mensen en honden te spelen.

Het mandje van Zac stond in Spanje. Ze vonden je niet mooi genoeg dus hebben ze eerst je oortjes geknipt. Toen ze je daarna nog niet mooi genoeg vonden hebben ze je gedumpt. Inmiddels zijn je oortjes genezen en door je mooie vachtje zie je er niets meer van. En zeg nu zelf; een beauty toch!

Gelukkig is je karakter door wat je hebt meegemaakt ook niet veranderd. Je bent aanhankelijk, speels en geniet van alle aandacht en komt graag op schoot voor een uitgebreide knuffelpartij.

Zac houdt van wandelen en loopt netjes mee aan de riem. Met andere honden spelen; ja leuk! Zac vindt het alleen niet leuk als andere honden zijn eten afpakken.

Wilt u kennismaken met deze vrolijke speelse pup neem dan contact op via de site.

 

Deel en help dit dier te adopteren!

Ik wil een hond adopteren, hoe werkt dat?

U heeft een hond gezien die uw interesse heeft. Door het invullen van een vragenformulier wordt er contact met ons opgenomen. Er wordt gekeken wat u te bieden heeft en of dat past bij het dier. Zo komt elk dier binnen met een eigen verhaal. Gedurende het verblijf in ons asiel brengen we voor onszelf, maar ook voor het dier een profiel in kaart. Hierbij is te denken aan: karakter, gezondheid, nodige leefomstandigheden en specifieke behoeften. Op deze manier kunnen wij de dieren de beste zorg geven en weten wij ook wat het dier nodig heeft in zijn nieuwe huis. Wij gaan voor de beste match. Bij de nieuwe eigenaar en het dier willen we dat er een aanvulling is op elkaars leven. Dit is een belangrijk proces waarvoor we het nodige willen weten.

Ik heb interesse (formulier)
Adoptie procedure hond
Plaatsingsvoorwaarden

Ga naar de bovenkant