Vrijwilliger Marcel | Dierenasiel BommelerwaardHallo ik ben Marcel,

In 2017 ben ik door een arbeidsongeval en later door een arbeidsconflict in de WIA terecht gekomen. Ik werkte als verpleegkundige in de psychiatrie. Eind 2020 ben ik als vrijwilliger begonnen bij het dierenopvanghuis Bommelerwaard. Het vrijwilligerswerk geeft mij weer structuur en vertrouwen in een organisatie. Ik begon met 1 dagdeel en heb dit uitgebreid naar 1,5 dag. Wat ik belangrijk vind is dat er rekening gehouden wordt met de beperkingen waar ik nu nog tegenaan loop. Je mag zijn wie
je bent, dit geeft mij weer het gevoel om bij een team te horen. Dankzij vrijwilligerswerk groeit mijn eigenwaarde weer. Daarnaast is het werk ook leuk . Iedere dienst die je draait kan anders zijn. Er kunnen iedere keer andere honden of katten zijn, dit maakt het werk leuk. Ik ga na mijn dienst met een voldaan gevoel naar huis. Het gaat nog niet helemaal vanzelf, aan het einde van de dag ben ik erg moe, maar dat is het me waard.