Algemeen Bestuurslid

Voorzitter van Bestuur

Het Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard is ter versterking van het bestuur op zoek naar een:

Voorzitter van Bestuur (vrijwillig)

Wie zijn wij?

Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard (DOB) is een waardevol opvangtehuis voor zwerf – en afstandsdieren. Het welzijn van de dieren is voor ons van het grootste belang. DOB richt zich op de opvang en zorg van honden en katten en het zorgvuldig herplaatsen van de asieldieren. Daarnaast spant DOB zich op diverse vlakken in om dierenleed te voorkomen. Het primaire werkgebied van DOB bestaat uit de gemeenten Zaltbommel en Maasdriel.

Wij zoeken

Ons asiel zoekt een communicatief vaardige voorzitter met bestuurservaring en bij voorkeur woonachting in of nabij regio Bommelerwaard. In de rol als voorzitter ben je verantwoordelijk voor het leiden van het bestuur en met het bestuur voor het leiden van de stichting. Je bent het aanspreekpunt rondom bestuurszaken, zowel voor de bestuursleden als voor externe partijen in de regio. Je waakt over de voortgang van de organisatie en houdt overzicht over de acties die op de planning staan. Uiteraard heb je grote affiniteit met dieren in het algemeen en in het bijzonder met asieldieren. Kennis van – en ervaring in de dierenasielwereld is een pré.

Wat brengt het je?

Je gaat leiding geven aan een enthousiast bestuur en een beheerteam bij een goed werkend asiel. Je draagt bij aan de maatschappelijke functie die een asiel heeft en je kunt je tijd, enthousiasme en kennis inzetten ten behoeve van dieren en dierenwelzijn.

Ben je enthousiast geworden en wil je meer informatie? Neem dan contact op met: Coby Krol, secretaris Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard, 06 – 418 13 212.

Wil je direct je belangstelling kenbaar maken? E-mail dan je motivatie voorzien van je cv naar: secretaris@dierenasiel-bommelerwaard.nl.

Delen is lief!