Wij zoeken nog

WORD VRIJWILLIGER bij het Dierenopvangtehuis 

BESTUURSLID 

Een communicatief vaardige persoonlijkheid, die gericht is op samenwerking en het behalen van resultaat binnen ons asiel. Wat je gaat doen binnen het bestuur en hoe taken verdeeld worden is afhankelijk van je deskundigheid en ervaring en wat zich aandient in ons werkveld. DOB is grotendeels afhankelijk van giften en donaties en als bestuurslid zet je jouw kwaliteiten en netwerk in om op creatieve wijze mensen aan ons asiel te verbinden. Uiteraard heb je grote affiniteit met dieren in het algemeen en in het bijzonder met asieldieren. Ervaring met bestuurswerk binnen een stichting, vereniging of maatschappelijke instelling is een pre. Evenals kennis van – en ervaring in de dierenasielwereld. Functiebeschrijving Algemeen Bestuurslid Wil je meer informatie, neem dan contact op met Coby Krol, secretaris, 06 418 13 212

COLLECTANT

De huis-aan-huiscollecte is voor de het dierenasiel een onmisbare bron van inkomsten om hun belangrijke werk uit te kunnen voeren en is daardoor afhankelijk van de inzet van heel veel collectanten. U begrijpt het al: het dierenasiel kan wel wat nieuwe collectanten gebruiken.

Heeft u een hart voor dieren en kunt u enkele uren vrijmaken om te collecteren? Meld u dan aan als collectant!

VRIJWILLIGER

Als vrijwilliger heb jij een belangrijke rol binnen ons dierenasiel.

Samen met andere vrijwilligers help jij o.a. mee met het verzorgen van onze dieren en het schoonmaken van de verblijven.

Uiteraard hoort het wandelen/spelen met de honden en het knuffelen van de katten en kittens ook bij de taken.

Het is een gezellige werkplek met leuke collega’s en heel veel leuk, bijzonder en belangrijk werk.

Je ziet en hoort letterlijk hoe blij onze dieren zijn als je er bent. Jouw aanwezigheid maakt echt het verschil!

Kom eens kijken, of neem contact op met het beheer 0418 – 6431 29

Dobber | Dierenopvangtehuis de Bommelerwaard
Stip | Dierenopvangtehuis de Bommelerwaard