Split

Split is een rustige kater die vanaf de krabpaal voorzichtig de wereld observeert. Die wereld is voor hem hard veranderd de laatste tijd. Hij kwam hier samen met een hoop andere katten uit een huisje waar hij niet de zorg kreeg die hij nodig had. Vies en onder de vlooien kwam hij binnen, hij had zich hierdoor ook open gekrabd waardoor zijn vacht niet meer zo mooi was.

Ondertussen ziet hij er weer prachtig uit, alle vlooien zijn weg en hij glimt als een spiegeltje. Wel is hij doordat zijn wereld altijd erg klein is geweest nog wat angstig. Hij zal langere tijd nodig hebben om het vertrouwen in mensen weer een beetje terug te krijgen. Split is andere katten gewend en heeft hier geen problemen mee maar een huisje voor zichzelf zal hij ook fijn vinden. Split weet niet goed wat hij met honden aan moet, hij zal er niet op af vliegen maar een huisje ermee delen zal misschien iets te veel van het goede zijn. Als een hond hem netjes met rust laat, dan zal hij er vast niet heel veel problemen mee hebben.

Heeft u een fijn en rustig huisje voor Split, neem dan contact met ons op.

Geslacht

Kater

Gecastreerd / Gesteriliseerd

Ja

Kan met (andere) katten

Ja

Leeftijdsfase

Volwassen

Kan met (andere) honden

Onbekend

Meer informatie?

Voor meer informatie of deze poes of kat voor jou geschikt is en voor het inplannen van een kennismaking, kun je contact opnemen met het asiel.

Deel en help dit dier te adopteren!

Ik wil een poes of kat adopteren, hoe werkt dat?

Heb je een poes of een kat gezien die jouw interesse heeft gewekt? Je kunt jouw interesse kenbaar maken via de mail of door te bellen. Er wordt gekeken naar wat je te bieden hebt en of dat past bij het dier. Zo komt elk dier binnen met een eigen verhaal. Gedurende het verblijf in ons asiel brengen we voor onszelf, maar ook voor het dier, een profiel in kaart. Hierbij is te denken aan: karakter, gezondheid, nodige leefomstandigheden en specifieke behoeften. Op deze manier kunnen wij de dieren de beste zorg geven en weten wij ook wat het dier nodig heeft in zijn nieuwe huis. De eerste intake voor een kitten of kat gebeurt door het voeren van een telefoongesprek. We vragen je dan ook ‘de hemd van het lijf’ zodat we de juiste match kunnen maken.