Gereserveerd

Barbie

Als een hoopje ellende werd je langs de weg gevonden. Je kon niet eens fatsoenlijk lopen. Zo kwam jij in ons asiel terecht. Wat mankeerde je toch. Er werd een foto gemaakt. Conclusie: pootje gebroken. Oplossing: verplichte reismand rust!

Wat een ellende voor jou. Want in zo’n reismand kon geen kattenbak en je kon niet spelen. Je eerste gastgezin had maar wat werk met jou. Maar ze hadden alles over voor jou.

Na weken nog een foto: nog steeds niet goed, langere bench rust, maar wel in een iets grotere. Je wilde alleen maar spelen, maar dat mocht nog niet. Kroelen deed je door de tralies. Na 8 weken nog een foto en nu gelukkig goed nieuws, je mocht uit de bench, je pootje was geheeld. Nu was het een kwestie van spieren sterk maken.

Je ging naar een ander gastgezin waar ook een vriendinnetje is om mee te spelen. Wat een lol hebben jullie samen. Er loopt ook een hondje rond, wat een gezelligheid. En kinderen? Ja, die vind ze ook leuk, lekker spelen. Ook ben je erg ondernemend, overal op en in. Roep je haar, dan komt ze meteen en als ze dan een aai krijgt, gaat haar motortje meteen aan. Als je moe wordt, kom je lekker bij het gastgezin op de bank liggen.

Maar ik moet mijn spiertjes nog wel sterk maken, wil jij mij daarbij helpen? Bel dan snel met onze kittencoördinator 0658748539.

Leeftijdsfase

Kitten

Geslacht

Poes

Gecastreerd / Gesteriliseerd

Ja

Kan met kinderen

Ja, met kleine & grote kinderen

Kan met (andere) honden

Ja

Kan met (andere) katten

Ja

Meer informatie?

Voor meer informatie of deze kitten voor jou geschikt is en voor het inplannen van een kennismaking, neem telefonisch contact op met onze kittencoördinator.

Deel en help dit dier te adopteren!

Ik wil kitten adopteren, hoe werkt dat?

Heb je een kitten gezien die jouw interesse heeft gewekt? Je kunt jouw interesse kenbaar maken door te bellen met de kittencoördinator. Er wordt gekeken naar wat je te bieden hebt en of dat past bij het dier. Zo komt elk dier binnen met een eigen verhaal. Gedurende het verblijf in ons asiel brengen we voor onszelf, maar ook voor het dier, een profiel in kaart. Hierbij is te denken aan: karakter, gezondheid, nodige leefomstandigheden en specifieke behoeften. Op deze manier kunnen wij de dieren de beste zorg geven en weten wij ook wat het dier nodig heeft in zijn nieuwe huis. De eerste intake voor een kitten of kat gebeurt door het voeren van een telefoongesprek. We vragen je dan ook ‘de hemd van het lijf’ zodat we de juiste match kunnen maken.