gereserveerd

Quinty & Queeny

Hallo, hier zijn wij dan, Quinty en Queeny. Samen zijn wij een onafscheidelijk duo. We zijn twee zusjes, al zou je dat aan ons uiterlijk niet zeggen. Quinty is zwart met wit en Queeny is grijs, een cypers. Beiden zijn we echte knapperds en erg lief. Knuffelen graag en laten ons na het spelen makkelijk oppakken voor een knuffel en om vervolgens op schoot in slaap te vallen.

Samen zijn wij gevonden en naar het asiel gebracht en naar een gastgezin gegaan. Samen hebben hier kennis gemaakt met een hondje en een grote kat en alle huishoudelijke geluiden. We spelen samen, zijn altijd in elkaars gezelschap, slapen samen. We zijn echt een lief en hecht setje.

Quinty, is wat meer bescheiden en volgt haar zusje overal. Lief, sociaal, speelt graag met muisjes en balletjes en met Queeny. Queeny is de meest ondernemende van de twee, smeedt de plannetjes, lief, sociaal, speelt graag met muisjes en Quinty. Queeny is verzot op eten, met veel kabaal stormt ze op haar eten af.

Deze dametjes willen graag samen verhuizen. Dus bent u op zoek naar twee lieve poesjes hopen wij snel kennis met u te maken. Tot gauw.

Gecastreerd / Gesteriliseerd

Ja

Geslacht

Poes

Kan met (andere) honden

Ja

Kan met kinderen

Ja, met kleine & grote kinderen

Leeftijdsfase

Kitten

Kan met (andere) katten

Ja

Meer informatie?

Voor meer informatie of deze kitten voor jou geschikt is en voor het inplannen van een kennismaking, neem telefonisch contact op met onze kittencoördinator.

Deel en help dit dier te adopteren!

Ik wil kitten adopteren, hoe werkt dat?

Heb je een kitten gezien die jouw interesse heeft gewekt? Je kunt jouw interesse kenbaar maken door te bellen met de kittencoördinator. Er wordt gekeken naar wat je te bieden hebt en of dat past bij het dier. Zo komt elk dier binnen met een eigen verhaal. Gedurende het verblijf in ons asiel brengen we voor onszelf, maar ook voor het dier, een profiel in kaart. Hierbij is te denken aan: karakter, gezondheid, nodige leefomstandigheden en specifieke behoeften. Op deze manier kunnen wij de dieren de beste zorg geven en weten wij ook wat het dier nodig heeft in zijn nieuwe huis. De eerste intake voor een kitten of kat gebeurt door het voeren van een telefoongesprek. We vragen je dan ook ‘de hemd van het lijf’ zodat we de juiste match kunnen maken.