Bingo

Ik ben Bingo, een mooi lapjes poesje met 3 grijze en 1 rode ronde stip aan de zijkant van mijn lijfje. Samen met mijn broertjes Boris & Bart ben ik, toen wij ongeveer 7 weken oud waren, met onze mama gevonden bij een container. Ik liet me maar moeilijk vangen. Mensen vond ik echt heel erg eng. In het gastgezin heb ik heel langzaam leren wennen aan mensen, een andere kat waar ik graag mee speel en een groter kind. De hond vind ik toch wel groot en eng.

Het heeft best lang geduurd voordat het vrouwtje die voor ons zorgt mij aan kon raken. Iedere dag durfde ik een stukje dichterbij te komen omdat mijn broertjes begonnen te spinnen als zij hen aanraakte. Maar ik blijf voorzichtig en op mijn hoede. Nog steeds vind ik het best eng, dat aanraken.

Ik ben de meest onzekere van ons drie en heb wel echt de tijd nodig om aan je te wennen en je te leren vertrouwen, dus je moet wel geduld hebben. Een huis waar het druk is, past denk ik niet zo heel goed bij mij. Al lijkt mij een maatje om mee te spelen wel gezellig.

Leeftijdsfase

Kitten

Geslacht

Poes

Gecastreerd / Gesteriliseerd

Ja

Kan met kinderen

Ja, alleen met grote kinderen

Kan met (andere) katten

Ja

Kan met (andere) honden

Nee

Type kat

Binnen & Buitenkat

Leeftijd

< 0,5 jaar

Meer informatie?

Voor meer informatie of deze kitten voor jou geschikt is en voor het inplannen van een kennismaking, neem telefonisch contact op met onze kittencoördinator.

Deel en help dit dier te adopteren!

Ik wil kitten adopteren, hoe werkt dat?

Heb je een kitten gezien die jouw interesse heeft gewekt? Je kunt jouw interesse kenbaar maken door te bellen met de kittencoördinator. Er wordt gekeken naar wat je te bieden hebt en of dat past bij het dier. Zo komt elk dier binnen met een eigen verhaal. Gedurende het verblijf in ons asiel brengen we voor onszelf, maar ook voor het dier, een profiel in kaart. Hierbij is te denken aan: karakter, gezondheid, nodige leefomstandigheden en specifieke behoeften. Op deze manier kunnen wij de dieren de beste zorg geven en weten wij ook wat het dier nodig heeft in zijn nieuwe huis. De eerste intake voor een kitten of kat gebeurt door het voeren van een telefoongesprek. We vragen je dan ook ‘de hemd van het lijf’ zodat we de juiste match kunnen maken.