Geslacht

Teef

Gecastreerd - Gesteriliseerd

Ja

Leeftijdsfase

Pup

Kan alleen thuis

Nee

Kan met honden

Ja

Kan met kinderen

Ja, kan met grote kinderen

Anisia,

Anisia is samen met haar broer Prince bij ons gekomen. Anisia is 6 maanden en wil nog veel leren. Een echte pup. Anisia vindt alles interessant en is nieuwsgierig maar bekijkt alles het liefst eerst van een afstandje.

Ze vindt het heerlijk om met andere honden te spelen.

Bij een kennismaking met nieuwe mensen is Anisia in het begin afwachtend maar al snel neemt haar nieuwsgierigheid de overhad. Wanneer het vertrouwen er is toont Anisia dat zij een zachtaardige en vriendelijke pup is.

Wilt u kennismaken met deze zachtaardige pup neem dan contact op via de mail.

Deel en help dit dier te adopteren!

Ik wil een hond adopteren, hoe werkt dat?

U heeft een hond gezien die uw interesse heeft. Door het invullen van een vragenformulier wordt er contact met ons opgenomen. Er wordt gekeken wat u te bieden heeft en of dat past bij het dier. Zo komt elk dier binnen met een eigen verhaal. Gedurende het verblijf in ons asiel brengen we voor onszelf, maar ook voor het dier een profiel in kaart. Hierbij is te denken aan: karakter, gezondheid, nodige leefomstandigheden en specifieke behoeften. Op deze manier kunnen wij de dieren de beste zorg geven en weten wij ook wat het dier nodig heeft in zijn nieuwe huis. Wij gaan voor de beste match. Bij de nieuwe eigenaar en het dier willen we dat er een aanvulling is op elkaars leven. Dit is een belangrijk proces waarvoor we het nodige willen weten.

Titel

Ga naar de bovenkant