Gecastreerd - Gesteriliseerd

Ja

Geslacht

Poes

Kan met honden

Ja

Kan met kinderen

Ja

Leeftijdsfase

Kitten

Met andere katten

Ja

 

Hoi, ik ben Bella en ik ben een bescheiden poesje. Ik kijk het liefst de kat uit de boom van een afstandje, maar ravotten met mijn moeder Sparkle en broers Bailey en Boef kan ik wel heel de dag. Als ik moe ben, ga ik lekker bij mijn grote Broer Bailey in een mandje liggen. Ik kijk soms weleens af bij mijn broers die zich laten aaien, dus een aai over mijn bol laat ik nu ook wel toe.

Verder groei ik op met een andere poes, hond en kinderen.

Zie jij mij wel zitten, misschien wel samen met mijn broer Bailey, bel dan even met onze kittencoördinator 06-58748539 om een afspraak te maken.

Deel en help dit dier te adopteren!

Ik wil een kat adopteren, hoe werkt dat?

U heeft een kat gezien die uw interesse heeft. U kunt uw interesse kenbaar maken via de mail of door te bellen. Er wordt gekeken wat u te bieden heeft en of dat past bij het dier. Zo komt elk dier binnen met een eigen verhaal. Gedurende het verblijf in ons asiel brengen we voor onszelf maar ook voor het dier, een profiel in kaart. Hierbij is te denken aan: karakter, gezondheid, nodige leefomstandigheden en specifieke behoeften. Op deze manier kunnen wij de dieren de beste zorg geven en weten wij ook wat het dier nodig heeft in zijn nieuwe huis. De eerste intake voor een kat gebeurt door het voeren van een telefoongesprek. We vragen u dan ook ‘de hemd van het lijf’ zodat we de juiste match kunnen maken.

Titel

Ga naar de bovenkant