Gecastreerd - Gesteriliseerd

Ja

Geslacht

Poes

Kan met kinderen

Ja, kan met grote kinderen

Leeftijdsfase

Volwassen

Met andere katten

Ja

 

Frederiek is een prachtig mooie dame die het allemaal maar overzicht heen laat komen.

Ze komt uit een woning met meerdere katten in huis en moest daar weg omdat ze niet de aandacht kregen waar ze behoefte aan hebben.

Hier op het asiel lig ze lekker rustig in een mandje en kijkt wat rond.

Als je naar haar toe loopt blijft ze liggen en geniet dan van de aandacht, we denken als ze eenmaal het vertrouwen heeft en begrijpt dat ze ook zelf om aandacht mag vragen ze een heerlijk huisgenoot wordt.

Denkt u de juiste plek voor haar te hebben neem dan contact met ons op.

Deel en help dit dier te adopteren!

Ik wil een kat adopteren, hoe werkt dat?

U heeft een kat gezien die uw interesse heeft. U kunt uw interesse kenbaar maken via de mail of door te bellen. Er wordt gekeken wat u te bieden heeft en of dat past bij het dier. Zo komt elk dier binnen met een eigen verhaal. Gedurende het verblijf in ons asiel brengen we voor onszelf maar ook voor het dier, een profiel in kaart. Hierbij is te denken aan: karakter, gezondheid, nodige leefomstandigheden en specifieke behoeften. Op deze manier kunnen wij de dieren de beste zorg geven en weten wij ook wat het dier nodig heeft in zijn nieuwe huis. De eerste intake voor een kat gebeurt door het voeren van een telefoongesprek. We vragen u dan ook ‘de hemd van het lijf’ zodat we de juiste match kunnen maken.

Titel

Ga naar de bovenkant