Geslacht

Reu

Gecastreerd - Gesteriliseerd

Ja

Hondenras

Kruising middelgroot

Leeftijdsfase

Pup

Met andere honden

Ja

Kan alleen thuis

Nee

Prince,

Hij is samen met zijn zusje Anisia bij ons gekomen. Prince is een kruising waar duidelijk berghond in zit.

Prince is een pup van 6 maanden oud die graag wil leren. Prince zal nog wel verder groeien. Hij geniet van snuffel- en hersenwerk.

Prince heeft duidelijkheid en een positieve benadering nodig. Hij houdt graag de omgeving en andere honden in de gaten en wil hen graag beschermen.

Wilt u kennismaken met deze trouwe pluizebol neem dan contact op via de mail.

 

Deel en help dit dier te adopteren!

Ik wil een hond adopteren, hoe werkt dat?

U heeft een hond gezien die uw interesse heeft. Door het invullen van een vragenformulier wordt er contact met ons opgenomen. Er wordt gekeken wat u te bieden heeft en of dat past bij het dier. Zo komt elk dier binnen met een eigen verhaal. Gedurende het verblijf in ons asiel brengen we voor onszelf, maar ook voor het dier een profiel in kaart. Hierbij is te denken aan: karakter, gezondheid, nodige leefomstandigheden en specifieke behoeften. Op deze manier kunnen wij de dieren de beste zorg geven en weten wij ook wat het dier nodig heeft in zijn nieuwe huis. Wij gaan voor de beste match. Bij de nieuwe eigenaar en het dier willen we dat er een aanvulling is op elkaars leven. Dit is een belangrijk proces waarvoor we het nodige willen weten.

Titel

Ga naar de bovenkant