Geslacht

Kater

Gecastreerd - Gesteriliseerd

Ja

Kan met kinderen

Ja, kan met grote kinderen

Leeftijd

13 jaar

Met andere katten

Onbekend

Poeh poeh,

Na 13 jaar kon ik, door prive omstandigheden, niet meer bij mijn baasje blijven wonen. Dat wilde ik wel maar mijn baasje moest teveel weg. Een tijdje alleen thuis vind ik geen probleem want ik vindt het heerlijk om lekker naar buiten te gaan.

En ja, ik kijk verdrietig op de foto. Dat komt omdat ik het allemaal erg spannend vindt. Nieuwe omgeving, nieuwe mensen, nieuwe katten etc. Ik hou niet van veranderingen. Ik ben echt een kater van Rust, Reinheid en Regelmaat.

Kunt u mij een nieuw thuis geven? Ik heb wel even tijd nodig om te wennen en tot rust te komen. Eenmaal gewend worden we vrienden voor het leven.

Wilt u kennismaken met Sam neem dan contact op via de mail.

Deel en help dit dier te adopteren!

Ik wil een kat adopteren, hoe werkt dat?

U heeft een kat gezien die uw interesse heeft. U kunt uw interesse kenbaar maken via de mail of door te bellen. Er wordt gekeken wat u te bieden heeft en of dat past bij het dier. Zo komt elk dier binnen met een eigen verhaal. Gedurende het verblijf in ons asiel brengen we voor onszelf maar ook voor het dier, een profiel in kaart. Hierbij is te denken aan: karakter, gezondheid, nodige leefomstandigheden en specifieke behoeften. Op deze manier kunnen wij de dieren de beste zorg geven en weten wij ook wat het dier nodig heeft in zijn nieuwe huis. De eerste intake voor een kat gebeurt door het voeren van een telefoongesprek. We vragen u dan ook ‘de hemd van het lijf’ zodat we de juiste match kunnen maken.

Titel

Ga naar de bovenkant