Geslacht

Teef

Leeftijdsfase

Volwassen

Kan met kinderen

Ja, kan met grote kinderen

Lieve Zoela,

Zoela is een labrador van 3 jaar oud. Deze lieve dame is bij ons gekomen samen met haar laatste pup van 4 maanden oud. Haar pup heeft inmiddels een nieuw thuis gevonden.

Nu is het tijd voor Zoela. Deze vrolijke lieve dame zoekt een actief baasje want Zoela houdt van wandelen, zwemmen en spelen. Na een heerlijke wandeling komt Zoela graag dichtbij je liggen om samen te genieten.

Wilt u gezellig met Zoela wandelen, spelen en eindeloos knuffelen? Neem dan contact op via de mail.

 

Deel en help dit dier te adopteren!

Ik wil een hond adopteren, hoe werkt dat?

U heeft een hond gezien die uw interesse heeft. Door het invullen van een vragenformulier wordt er contact met ons opgenomen. Er wordt gekeken wat u te bieden heeft en of dat past bij het dier. Zo komt elk dier binnen met een eigen verhaal. Gedurende het verblijf in ons asiel brengen we voor onszelf, maar ook voor het dier een profiel in kaart. Hierbij is te denken aan: karakter, gezondheid, nodige leefomstandigheden en specifieke behoeften. Op deze manier kunnen wij de dieren de beste zorg geven en weten wij ook wat het dier nodig heeft in zijn nieuwe huis. Wij gaan voor de beste match. Bij de nieuwe eigenaar en het dier willen we dat er een aanvulling is op elkaars leven. Dit is een belangrijk proces waarvoor we het nodige willen weten.

Titel

Ga naar de bovenkant