John

Onze lieve rode kater John zoekt een huisje zonder andere katten of honden.

Deze lieve rode lobbes is dol op mensen, maar vindt andere katten en honden echt helemaal niks. Hij heeft al heel wat meegemaakt, zijn baasje is overleden, de familie heeft hem op straat gezet en uiteindelijk is hij ziek en ellendig naar het asiel gebracht door buurtbewoners.

Gelukkig is John weer opgeknapt en nu verlangt hij enorm naar een warm mandje bij de kachel, waar hij de rest van zijn leven mag doorbrengen.

John verblijft momenteel in een gastgezin. Hij is nog een beetje schrikkerig, maar absoluut heel zachtaardig naar mensen. Hij kan zonder problemen opgetild worden en hij vindt het heerlijk om een knuffel en een kroel te krijgen. John kan zowel aarden als binnenkat, mits hij wel uitgedaagd wordt om te bewegen, maar een huis met een tuin kan hij ook waarderen.

Geslacht

Kater

Gecastreerd / Gesteriliseerd

Nee

Leeftijdsfase

Volwassen

Leeftijd

8 jaar

Kan met (andere) honden

Nee

Kan met (andere) katten

Nee

Kan met kinderen

Ja, met kleine & grote kinderen

Type kat

Binnen & Buitenkat

Meer informatie?

Voor meer informatie of deze poes of kat voor jou geschikt is en voor het inplannen van een kennismaking, kun je contact opnemen met het asiel.

Deel en help dit dier te adopteren!

Ik wil een poes of kat adopteren, hoe werkt dat?

Heb je een poes of een kat gezien die jouw interesse heeft gewekt? Je kunt jouw interesse kenbaar maken via de mail of door te bellen. Er wordt gekeken naar wat je te bieden hebt en of dat past bij het dier. Zo komt elk dier binnen met een eigen verhaal. Gedurende het verblijf in ons asiel brengen we voor onszelf, maar ook voor het dier, een profiel in kaart. Hierbij is te denken aan: karakter, gezondheid, nodige leefomstandigheden en specifieke behoeften. Op deze manier kunnen wij de dieren de beste zorg geven en weten wij ook wat het dier nodig heeft in zijn nieuwe huis. De eerste intake voor een kitten of kat gebeurt door het voeren van een telefoongesprek. We vragen je dan ook ‘de hemd van het lijf’ zodat we de juiste match kunnen maken.