langzitter
Geslacht

Poes

Gecastreerd - Gesteriliseerd

Ja

Met andere katten

wisselend

Leeftijd

5 jaar

Kan met kinderen

Nee

Met veel verdriet moesten Misha en haar baasje afscheid van elkaar nemen. Haar baasje moest naar een verzorgingstehuis en helaas mocht haar lieve Misha niet mee.

Misha is een poes van 5 jaar oud. Ze is wat terughoudend. Het liefst loopt zij lekker buiten.  S avonds gezellig haar plekje binnen. Misha is rustig en zoekt dan ook een dito huisje.

Wilt u kennismaken met deze rustige poes neem dan contact op via de mail.

 

Deel en help dit dier te adopteren!

Ik wil een kat adopteren, hoe werkt dat?

U heeft een kat gezien die uw interesse heeft. U kunt uw interesse kenbaar maken via de mail of door te bellen. Er wordt gekeken wat u te bieden heeft en of dat past bij het dier. Zo komt elk dier binnen met een eigen verhaal. Gedurende het verblijf in ons asiel brengen we voor onszelf maar ook voor het dier, een profiel in kaart. Hierbij is te denken aan: karakter, gezondheid, nodige leefomstandigheden en specifieke behoeften. Op deze manier kunnen wij de dieren de beste zorg geven en weten wij ook wat het dier nodig heeft in zijn nieuwe huis. De eerste intake voor een kat gebeurt door het voeren van een telefoongesprek. We vragen u dan ook ‘de hemd van het lijf’ zodat we de juiste match kunnen maken.

Titel

Ga naar de bovenkant