Gereserveerd
Gecastreerd - Gesteriliseerd

Ja

Kan met honden

Nee

Leeftijdsfase

Volwassen

Met andere katten

Ja

Kan met kinderen

Ja

 

Lieve, zorgzame, mooie Saar kwam dik twee maanden geleden hoogzwanger de opvang binnen. Al tijdens haar eerste dag in veilige handen beviel ze van een prachtig nest van vijf kerngezonde kitten’s.

Saar bleek de beste moeder denkbaar. Zorgzaam maar ook totaal relaxed. Als het gastgezin besloot dat het tijd werd om de kittens te verplaatsen van kraamdoos naar box, of van slaapkamer naar woonkamer, zag je Saar bijna haar poezenschouders ophalen: ‘Als jullie dat willen, mij best’.  Kinderen die de kittens op wilden pakken? Vreemde kittens die er bij komen liggen? Stofzuiger? Allemaal best, Saar heeft in alles en iedereen vertrouwen. Nou ja, in bíjna iedereen. Want de hond in het gastgezin is niet haar vriendin. Die kan een flinke haal krijgen als ze te dichtbij komt.

Nu haar kinderen bijna klaar zijn om op eigen pootjes te gaan staan, wordt het tijd om voor Saar een fijn warm thuis te zoeken. Saar kan in haar eentje worden geplaatst, maar samen met één van haar kittens zou helemaal perfect zijn. Samen met Fee, een iets ouder opvangkitten dat zich ontpopt heeft als ‘hulpmoeder’ voor Saar, zou ook een perfecte match zijn.

 

Saar mag dan niet dol zijn op honden, zelf gedraagt ze zich wel als een hondje. Ze loopt de hele dag gezellig achter je aan. En zodra je zit, weet ze je schoot snel te vinden. Schooien kan ze ook uitstekend. Als er ergens een zakje kraakt of een koelkast open gaat, is Saar meteen paraat. Maar wie kan er nou ‘nee’ zeggen als je met zulke mooie ogen smekend aangekeken wordt? Eén ding is zeker, wie Saar een veilige plek kan bieden, krijgt daar gegarandeerd een berg liefde en trouw voor terug.

Mocht u interesse in Saar hebben neem dan eerst contact met ons op 0418-643129.

Saar verblijft nog bij het gastgezin.

Deel en help dit dier te adopteren!

Ik wil een kat adopteren, hoe werkt dat?

U heeft een kat gezien die uw interesse heeft. U kunt uw interesse kenbaar maken via de mail of door te bellen. Er wordt gekeken wat u te bieden heeft en of dat past bij het dier. Zo komt elk dier binnen met een eigen verhaal. Gedurende het verblijf in ons asiel brengen we voor onszelf maar ook voor het dier, een profiel in kaart. Hierbij is te denken aan: karakter, gezondheid, nodige leefomstandigheden en specifieke behoeften. Op deze manier kunnen wij de dieren de beste zorg geven en weten wij ook wat het dier nodig heeft in zijn nieuwe huis. De eerste intake voor een kat gebeurt door het voeren van een telefoongesprek. We vragen u dan ook ‘de hemd van het lijf’ zodat we de juiste match kunnen maken.

Ik heb interesse
Adoptie procedure kat
Plaatsingsvoorwaarden

Ga naar de bovenkant