Geslacht

Kater

Gecastreerd - Gesteriliseerd

Ja

Kan met kinderen

Nee

Leeftijd

3 jaar

Hoi ik ben Odin. Mijn baasjes hadden een kindje gekregen en daar had ik enorm veel stress van. Toen er nog een 2e kindje bij kwam werd de stress mij te veel en toen moest ik op zoek naar een nieuw plekje. Gelukkig zijn ze hier erg lief voor me en voel ik me niet meer zo gestrest. Op het begin vind ik het nog wel een beetje spannend hoor maar daarna is het toch wel fijn om wat aandacht of iets lekkers te krijgen.

Jullie begrijpen wel dat ik niet op zoek ben naar een huisje met (jonge) kinderen. Oudere kinderen die gewend zijn met katten om te gaan zal waarschijnlijk geen probleem zijn maar volwassen personeel heeft wel mijn voorkeur.

Denkt u Odin een huisje te kunnen geven, neem dan contact met ons op.

Deel en help dit dier te adopteren!

Ik wil een kat adopteren, hoe werkt dat?

U heeft een kat gezien die uw interesse heeft. U kunt uw interesse kenbaar maken via de mail of door te bellen. Er wordt gekeken wat u te bieden heeft en of dat past bij het dier. Zo komt elk dier binnen met een eigen verhaal. Gedurende het verblijf in ons asiel brengen we voor onszelf maar ook voor het dier, een profiel in kaart. Hierbij is te denken aan: karakter, gezondheid, nodige leefomstandigheden en specifieke behoeften. Op deze manier kunnen wij de dieren de beste zorg geven en weten wij ook wat het dier nodig heeft in zijn nieuwe huis. De eerste intake voor een kat gebeurt door het voeren van een telefoongesprek. We vragen u dan ook ‘de hemd van het lijf’ zodat we de juiste match kunnen maken.

Titel

Ga naar de bovenkant