Banner Honden | Dierenopvangtehuis de BommelerwaardButton | Dierenopvangtehuis de Bommelerwaard
Hond en kat banner | Dierenopvangtehuis de BommelerwaardButton | Dierenopvangtehuis de Bommelerwaard
Banner Katten | Dierenopvangtehuis de BommelerwaardButton | Dierenopvangtehuis de Bommelerwaard
Banner | Dierenopvangtehuis de BommelerwaardButton | Dierenopvangtehuis de Bommelerwaard
 • Gereserveerd
  GEPLAATST
  Miso is een kruising van 1 jaar oud. een vrolijke, slimme , aanhankelijke hond en zeer baasgericht. Helaas heeft hij het niet makkelijk in het asiel. Hij heeft moeite met de vele prikkels die er zijn. Als je nou denk dat er niks leuks aan hem is ?Nou, er is heel veel leuks en moois aan Miso. Vertrouwd miso je dan zal hij als hij de kans krijg in je kruipen hij is namelijk dol op aandacht. hij doet graag spelletjes en gaat graag mee wandelen en daar kan hij geen genoeg van krijgen. Ook zit hij graag hoog om de boel goed in de gaten te houden want dat is wel zijn passie. Miso kan met de meeste andere honden, katten weten we niet. We zoeken voor hem dan ook een plek waar ze met hem kunnen omgaan en hem de tijd geeft je vertrouwen te winnen. Heeft u de ruimte voor hem neem dan contact met ons op.
 • Anisia, Anisia is samen met haar broer Prince bij ons gekomen. Anisia is 6 maanden en wil nog veel leren. Een echte pup. Anisia vindt alles interessant en is nieuwsgierig maar bekijkt alles het liefst eerst van een afstandje. Ze vindt het heerlijk om met andere honden te spelen. Bij een kennismaking met nieuwe mensen is Anisia in het begin afwachtend maar al snel neemt haar nieuwsgierigheid de overhad. Wanneer het vertrouwen er is toont Anisia dat zij een zachtaardige en vriendelijke pup is. Wilt u kennismaken met deze zachtaardige pup neem dan contact op via de mail.
 • Gereserveerd
  GEPLAATST
  Prince, Hij is samen met zijn zusje Anisia bij ons gekomen. Prince is een kruising waar duidelijk berghond in zit. Prince is een pup van 6 maanden oud die graag wil leren. Prince zal nog wel verder groeien. Hij geniet van snuffel- en hersenwerk. Prince heeft duidelijkheid en een positieve benadering nodig. Hij houdt graag de omgeving en andere honden in de gaten en wil hen graag beschermen. Wilt u kennismaken met deze trouwe pluizebol neem dan contact op via de mail.  
 • Gereserveerd
  Merlin, Merlin is een reutje van bijna 1 jaar oud. Hij is vriendelijk naar andere honden en speelt graag. Dit kleine kereltje moet nog erg wennen aan een huiselijke situatie. Gelukkig is hij erg nieuwsgierig en snuffelt en ondekt er vrolijk op los. Merlin zou het erg leuk vinden om een stabiel honden maatje om zich heen te hebben maar dit is niet noodzakelijk. Voor deze knappe kerel zoeken we een thuis waar hij de tijd krijgt, rust en geduld om te wennen aan de nieuwe situatie. Wilt u kennismaken met dit vrolijke kereltje neem dan contact op via de mail.
 • GEPLAATST
  Libra, De jonge dame is graag bij je in de buurt. Ze komt graag bij je zitten om kusjes te geven. Libra is een klein hondje en weegt 6,6 kg.  Ze spreek de hondentaal en kan goed met andere honden. Libra is een hondje dat sommige situaties spannend vindt en wil dat het liefst opgepakt worden om dicht bij haar baasje te zijn. Wiklt u kennismaken met Libra neem dan contact op via de mail  
 • GEPLAATST
  Lieve Zoela, Zoela is een labrador van 3 jaar oud. Deze lieve dame is bij ons gekomen samen met haar laatste pup van 4 maanden oud. Haar pup heeft inmiddels een nieuw thuis gevonden. Nu is het tijd voor Zoela. Deze vrolijke lieve dame zoekt een actief baasje want Zoela houdt van wandelen, zwemmen en spelen. Na een heerlijke wandeling komt Zoela graag dichtbij je liggen om samen te genieten. Wilt u gezellig met Zoela wandelen, spelen en eindeloos knuffelen? Neem dan contact op via de mail.  

Titel

Ga naar de bovenkant